I vy můžete vyhrát v každé oblasti života!

Jóga venku – kouzlo uzemnění v přírodě.

Welcome Fitness vzniklo, protože jsem se začala hýbat jinak, jíst jinak a přemýšlet jinak. A tím se začalo všechno měnit. Pořád jsem na cestě. Ale ta cesta se mi teď líbí mnohem více. Najděte i vy svoje vítězství na cestě. Vstupte do své síly a začněte tvořit svůj život ve všech oblastech nově.

Welcome Fitness vzniklo, protože mám vlastní zkušenost, že vítězství v oblasti zdraví a fitness znamená vítězství i v ostatních oblastech života.

Být fit jako cesta.

Welcome Fitness je výsledkem mojí celoživotní vášně ohledně sportu a zdravé stravy. I vy si můžete vytvořit životní styl, který budete milovat.

Welcome Fitness jsem si vysnila, protože jsem na mateřské dovolené cítila nedostatek společenského kontaktu a seberealizace. Mojí ambicí je spojit ženy, které chtějí vzít osud do vlastních rukou a chtějí tak udělat s radostí, lehkostí a s ostatními kamarádkami.

Welcome Fitness jsem potřebovala, protože už jsem byla unavená z toho vnitřního kritika, který mi neustále říkal, proč nejsem dost štíhlá, dost krásná, dost mladá, dost sebevědomá, nemám papír na to učit jógu (mám dva papíry, i když ne na jógu – z toho jeden MADE IN USA.) A chtěla jsem se cítit dost tak, jak právě jsem, a být natěšená na to, že se budu cítit stále lépe a lépe.

Neočekávejte ode mě dokonalost, ale očekávejte, že nebudu slyšet vaše výmluvy. Budu se vás snažit motivovat, budu se soustředit na pozitivní stránky a budu se snažit vyprovokovat to nejlepší z vás.

NAŠE MISE: PŘISPĚT K TOMU, ABY SE LIDÉ CÍTILI VÍTANÍ VE SVÉM TĚLE, V ŽIVOTĚ, VE SVĚTE A VE VESMÍRU.

Co to znamená? Věřím, že všichni jsme součástí pole vědomí. Každý jsme střípkem, který toto vědomí ovlivňuje. Čím více lidí bude žít spokojeně, v sebelásce, znát svoji hodnotu, být bez zbytečných kil, zdraví, silní a pružní, tím více bude toto pole zdravé, silné a pružné. A tím lépe se budeme cítit i my všichni ostatní. Nikdo z nás není izolovaná jednotka. To je jen iluze.

Ano, prodávám věci. Tak to je. Pokud vám něco bude k užitku, kupte si to, přijďte do tělocvičny, podpořte nás finančně, komentáři, sdílením a recenzemi. Děkujeme.
Ale taky máme spoustu obsahu zadarmo. Podívejte se na blogy plné informací ohledně hubnutí a zdraví a videa na facebooku.

Jsme v tom totiž společně. Jak získat maximum? Sledujte nás na facebooku, instagramu, napište mi, zavolejte, komentujte.

Tak vítejte na cestě!

To jsem prostě já.